منتديات عالم معاذ

بسم الله 
الرحمن الرحيم
[(~السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
[(~أهلا بك زائرنا الكريم في منتديات~)]
 (~عالم معاذ~)
~يشرفنا ان تقوم بالتسجيل في في منتديات~ [(~عالم معاذ~)] 
[(~رئيس منتديات عالم معاذ~)]

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات عالم معاذ

بسم الله 
الرحمن الرحيم
[(~السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
[(~أهلا بك زائرنا الكريم في منتديات~)]
 (~عالم معاذ~)
~يشرفنا ان تقوم بالتسجيل في في منتديات~ [(~عالم معاذ~)] 
[(~رئيس منتديات عالم معاذ~)]

منتديات عالم معاذ

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات عالم معاذ

ماشاء الله تبارك الله ماشاء الله لاقوة الا بالله , اللهم اني اسالك الهدى والتقى والعفاف والغنى أهلا وسهلا بك إلى منتدى - منتديات عالم معاذ

    صينية فراخ بالخضار المشكل لسه سخنة من الفرن

    Admin
    Admin
    Admin


    عدد المساهمات : 357
    نقاط : 827
    تاريخ التسجيل : 28/08/2011
    الموقع : https://3alm-mo3ath.yoo7.com/

    صينية فراخ بالخضار المشكل لسه سخنة من الفرن Empty صينية فراخ بالخضار المشكل لسه سخنة من الفرن

    مُساهمة من طرف Admin الأربعاء سبتمبر 07, 2011 11:30 am

    المكونات فرخة انا باستخدم فراخ صغيرة 800 جم وبنقطعها الصدر لوحده وكل ورك لوحده
    بصلة كبيرة
    ليمونة كبيرة
    ملح وفلفل وقرفة وبهار وشطة ودى اختيارى
    فى الكبة حنفرم البصل مع التوابل ونضيف له عصير الليمون وندعكها كويس ونتبل بيها الفراخ بالشكل ده ونسيبها
    مش اقل من 4 ساعات ولو باتت تبقى احسن

    بعد كده نحضر الخضار 3 كوسة ,بطاطساية , قرن فلفل صغير, جزرة صغيرة, طمطماية, بسلة حوالى ربع كيلو
    حنقطع الخضارونخلطه على بعضه


    بعد كده حنشيل البصلة المفرومة من على الفراخ وناخد البصلة دى ونخلطها مع الخضاربس ححنسيب شوية من البصلة دى على جنب
    حوالى معلقة كبيرة كده وحنقول ليه دلوقت وده شكل الخضار بعد ما خلطناه مع البصل فى الصينية


    بعد كده حنرص عليها الفراخ وحنجيب البصل اللى سيبناه على جنب حنحط عليه نصف طماطماية مبشورة وقطع صغيرة من الفلفل الاخضر ورشة صغيرة ملح
    وده شكلها ودى علشان نحطها على وش الفرخة


    بعد كده نحط عليها نصف كوب ميا و ندخلها الفرن بس نلفها كويس اوووووووووى بورق الفويل وغطاء كمان وننساها فى الفرن وبعد ساعة وربع كده نكشف عليها ونولع الشواية علشان الفراخ تتشوى ودى النتيجة فى الاخر
    وعلى فكرة ممكن نبدل الفراخ بريش اللحمة بتبقى روعة برضة او لحمة بعظمها



      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مارس 29, 2024 7:49 am