المكونات فرخة انا باستخدم فراخ صغيرة 800 جم وبنقطعها الصدر لوحده وكل ورك لوحده
بصلة كبيرة
ليمونة كبيرة
ملح وفلفل وقرفة وبهار وشطة ودى اختيارى
فى الكبة حنفرم البصل مع التوابل ونضيف له عصير الليمون وندعكها كويس ونتبل بيها الفراخ بالشكل ده ونسيبها
مش اقل من 4 ساعات ولو باتت تبقى احسن
بعد كده نحضر الخضار 3 كوسة ,بطاطساية , قرن فلفل صغير, جزرة صغيرة, طمطماية, بسلة حوالى ربع كيلو
حنقطع الخضارونخلطه على بعضه
بعد كده حنشيل البصلة المفرومة من على الفراخ وناخد البصلة دى ونخلطها مع الخضاربس ححنسيب شوية من البصلة دى على جنب
حوالى معلقة كبيرة كده وحنقول ليه دلوقت وده شكل الخضار بعد ما خلطناه مع البصل فى الصينية
بعد كده حنرص عليها الفراخ وحنجيب البصل اللى سيبناه على جنب حنحط عليه نصف طماطماية مبشورة وقطع صغيرة من الفلفل الاخضر ورشة صغيرة ملح
وده شكلها ودى علشان نحطها على وش الفرخة
بعد كده نحط عليها نصف كوب ميا و ندخلها الفرن بس نلفها كويس اوووووووووى بورق الفويل وغطاء كمان وننساها فى الفرن وبعد ساعة وربع كده نكشف عليها ونولع الشواية علشان الفراخ تتشوى ودى النتيجة فى الاخر
وعلى فكرة ممكن نبدل الفراخ بريش اللحمة بتبقى روعة برضة او لحمة بعظمها
بصلة كبيرة
ليمونة كبيرة
ملح وفلفل وقرفة وبهار وشطة ودى اختيارى
فى الكبة حنفرم البصل مع التوابل ونضيف له عصير الليمون وندعكها كويس ونتبل بيها الفراخ بالشكل ده ونسيبها
مش اقل من 4 ساعات ولو باتت تبقى احسن
بعد كده نحضر الخضار 3 كوسة ,بطاطساية , قرن فلفل صغير, جزرة صغيرة, طمطماية, بسلة حوالى ربع كيلو
حنقطع الخضارونخلطه على بعضه
بعد كده حنشيل البصلة المفرومة من على الفراخ وناخد البصلة دى ونخلطها مع الخضاربس ححنسيب شوية من البصلة دى على جنب
حوالى معلقة كبيرة كده وحنقول ليه دلوقت وده شكل الخضار بعد ما خلطناه مع البصل فى الصينية
بعد كده حنرص عليها الفراخ وحنجيب البصل اللى سيبناه على جنب حنحط عليه نصف طماطماية مبشورة وقطع صغيرة من الفلفل الاخضر ورشة صغيرة ملح
وده شكلها ودى علشان نحطها على وش الفرخة
بعد كده نحط عليها نصف كوب ميا و ندخلها الفرن بس نلفها كويس اوووووووووى بورق الفويل وغطاء كمان وننساها فى الفرن وبعد ساعة وربع كده نكشف عليها ونولع الشواية علشان الفراخ تتشوى ودى النتيجة فى الاخر
وعلى فكرة ممكن نبدل الفراخ بريش اللحمة بتبقى روعة برضة او لحمة بعظمها